Podaci firme ::::.
Pogledan: 27373
Branka Radičevića 3
Stari Banovci, 22305
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Jedan od vodećih svetskih proizvođača medicinske opreme u svetu. Group International, kao ovlašćeni distributer za teritoriju Srbije obezbeđuje širok asortiman proizvoda: sve tipove endobronhijalnih tubusa, sonde za ishranu, nazogastrične sonde, kompletan potrošni materijal za anesteziju i reanimaciju, hirurgiju, urologiju, gastroenterologiju, ortopediju i pulmologiju (CPAP aparati i maske).
GROUP INTERNATIONAL D.O.O.
Preduzeće za proizvodnju, zastupanje, trgovinu i usluge


Adresa: Branka Radičevića 3
22305 Stari Banovci

Tel/Fax: +381 22-315-098
+381 22-340-594
+381 22-340-100

E-mail: office@group-international.net

vaše slike:

Medicinska oprema
Podaci firme ::::.
Pogledan: 141095

service description:

Prodaja medicinske oprememe,ekg aparati,littman stetoskopi,potrosni materijal,mikroskopi,ultrazvuk,oprema za medicinu
description : MedGlob se bavi prodajom opreme za Medicinu online registrovan u Canadi i posluje na podrucju vise zemalja kao i i u vise zemalja sveta posretstvom partnera iz USA.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 42072

service description:

"Alfatrade Enterprise" je eksluzivni zastupnik, uvoznik i ovlašćeni serviser renomiranih evropskih proizvođača medicinske i laboratorijske opreme i potrošnog materijala.

"Alfatrade Enterprise" je na tržištu od 1989. godine.

Vrhunski kvalitet proizvoda prate kvalitet usluga koje pružamo u pogledu stručne pomoći prilikom odabira odgovarajuće opreme, logistike, montaže i održavanja u garantnom i vangarantnom roku.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 48155

Kaluđerica, 11130
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće Borf osnovano je 2002. godine i od samog početka za cilj ima da bude snažan i pouzdan partner.

Takođe naš cilj je da se poboljša kvalitet života ljudi, omogućavajući im da rade više, žive duže i bolje se osećaju.

Ono čime se Borf posebno ističe jeste tehnološko liderstvo kompanija koje predstavlja. Svaka od kompanija je u svojoj oblasti napravila određenu vrstu proboja u smislu visokog kvaliteta, preciznosti ili potpuno novog pristupa postojećim problemima .

Zato Borf nudi potpuno nova rešenja za tržišta na kojima je prisutan.

Visokokvalitetna oprema zahteva visokokvalitetnu podršku krajnjim korisnicima kako bi se omogućila dugotrajna uspešna upotreba i iskorištavanje svih prednosti koje ona nudi.

Za svu opremu iz programa Borf-a obezbedili smo prodaju, instalaciju, podršku korisnicima, servis u garantnom i van garantnog roka te potrošni materijal i rezervne delove.


CEFALY

Lečenje i prevencija migrene i glavobolja


Cefaly metod:

Medicinski uređaj koji sprečava bol u glavi tako što pomoću električnih impulsa tretira glavnu granu trigeminalnog nerva. Ovaj metod može potpuno da zameni ili značajno smanji korišćenje lekova za bol i na taj način poboljša kvalitet života.


INBODY

Profesionalni azalizatori sastava tela u funkciji čovekovog zdravlja.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 61894

service description:

Preduzeće Labra doo, osnovano je 1992. godine u Nišu i registrovano kao veledrogerija od strane Republičkog Ministarstva za Zdravstvo. Direktno ili preko naših poslovnih partnera, već 20 godina u kontinuitetu snabdevamo zdravstvene ustanove na tržištima Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Zastupnički proizvodni program:

- SKINTACT EKG elektrode, Leonhard Lanng, Austrija
- SKINTACT Elektrode za defibrilaciju, Leonhard Lang, Austrija
- SKINTACT Elektrohirurški potrošni materijal za jednokratnu upotrebu, Leonhard Lang, Austrija
- SKINTACT Elektrohirurški potrošni materijal za višekratnu upotrebu, Micromed, Nemačka
- Grudno usisisne elektrode/pumpice i elektrode ekstremiteta/štipaljke, EF Medica, Italija
- EMG, EEG, EP elektrode, Ef Medica, Italija

Da uspešno i u kontinuitetu nastavimo sa snabdevanjem svih velikih i malih kupaca iz oblasti EKG, neurološkog i elektrohirurškog medicinskog potrošnog materijala, istovremeno pružajući konkurentnu ponudu za sve proizvode koje smo registrovali na tržištima Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Da izgradimo snažnu i pouzdanu veledrogeriju koja kontinuirano unapređuje sve performanse svog poslovnog nastupa uz podizanje nivoa pruženih usluga korisnicima u skladu sa kodeksima profesionalnog i društveno odgovornog poslovanja.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 67565
Slanački put 105 S
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PHYSIOMED ELEKTROMEDIZIN AG je lider u proizvodnji visokokvalitetne opreme za tradicionalnu i inovativnu fizikalnu terapiju,rehabilitaciju, sportsku I estetsku medicinu.

Naši klijenti imaju mogućnost korišćenja 35 – godišnjeg iskustva u proizvodnji i razradi novih proizvoda. Naš uspeh zasnovan je na saradnji sa naučnim institucijama širom sveta I svakodnevnom direktnom izmenom iskustava sa korisnicima koji rade na našim aparatima u praksi.

Punoj bezbednosti i udobnosti terapeuta I pacijenta se posvećuje posebna pažnja. Primer za ovo su sigurnosne funkcije kao i rukovanje pomoću ‚‚ jednog dugmeta" .

PHYSIOMED nudi proizvode vrhunskog kvaliteta i nove terapeutske metode po prihvatljivim cenama.

PHYSIOMED zauzima visoku poziciju u Nemačkoj i trenutno izvozi u preko 70 zemalja širom sveta.

PHYSIOMED proizvodi pružaju pouzdanost, funkcionalnost i prijatan dizajn.

Izaberite određenu kategoriju da biste dobili informaciju o različitim modelima aparata ili nekom od mnogobrojnih aksesuara
Podaci firme ::::.
Pogledan: 87859
Bolmanska 8.
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzece Stiga d.o.o., iz Novog Sada, osnovana je 1991. godine. Od osnivanja do danas bavi se prodajom medicinskog potrošnog materijala i medicinske opreme. Od samog početka opredelili smo se za uvoz i prodaju isključivo visoko kvalitetnih proizvoda. Iz tog razloga naši partneri su:

Johnson & Johnson, Tyco (Davis & Geck, Kendall, Autosuture, Valleylab), Oceana Therapeutics (Q-Med), Ermes, Diaco itd.

Dugoročno sarađujemo sa više eminentnih ustanova kao što su Klinički centarVojvodine, Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine, Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, Institut za plućne bolesti Vojvodine, Institut za onkologiju Vojvodine, Univerzitetska dečija klinika i Institut za zudravstvenu zaštitu majke i deteta Beograd, Opšte bolnice Subotica, Sombor, Zrenjanin, Vrbas, kao i sa privatnim bolnicama, klinikama i laboratorijama kao što su Opšta bolnica MC, Specijalna ginekološka bolnica Genesis, Specijalna hirurška bolnica Olymp, Specijalna hirurška bolnica Sveti Jovan itd.

Kao rezultat uspešnog poslovanja dobili smo niz priznanja, kako od naših stranih partnera tako i od krajnjih korisnika u Srbiji. Pored toga Privredna komora Srbije uvrstila nas je na svoju rejting listu najuspešnijih preduzeca u Srbiji za 2002. godinu gde smo zauzeli visoko 449. mesto u ukupnoj privredi medu 65.114 preduzeca u Srbiji.

Od 2007. godine imamo uveden sistem kvaliteta po standardu ISO 9001, što obezbeđuje izuzetno visok i konstantan nivo kvaliteta u radu našeg preduzeća.

Da bismo naše poslovanje doveli na što viši nivo osnivači smo firme koja se bavi špedicijom.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 146331

service description:

KAVITACIJA, KOZMETIKA

Firma "VECOM BEAUTY SYSTEM" DOO 19 godina se bavi projektovanjem i proizvodnjom aparata za estetiku, medicinu, kao i prateće opreme za kozmetičke salone i medicinske centre.

Sva oprema je dizajnirana uzimajući u obzir potrebe operatera, modernog je dizajna i visokih performansi.
Nova arhitektura uređaja otvorila je i nove mogućnosti u primeni savremenih aparata.

Danas, visoka tehnologija uređaja pruža direktnu pomoć operateru u primeni kroz softversku podršku, sa istaknutim, preglednim i jasnim informacijama.

Kvalitet naših proizvoda i servisnih usluga su osnova za zadovoljstvo naših kupaca. Zato je kvalitet obaveza i polazna tačka naše poslovne politike, uz planiranje konstantnog unapređenja proizvoda u cilju zadovoljenja potreba pa i prevazilaženja očekivanja kupaca i stalnog zadovoljenja zahteva tržišta.

Sva naša oprema ima CE oznaku, naša kompanija je sertifikovana sa ISO 9001-2008.

Savremeno smo opremljeni tehnološkom kontrolom proizvodnog procesa.

Garancija svih naših aparata je 36 meseci, u našoj fabrici radi tim stručnjaka i inženjera koji je na raspolaganju klijentima 6 dana u nedelji, za bilo kakva pitanja, kvarove ili nedoumice.

Takođe, našim klijentima obezbeđujemo edukacijske kurseve, od strane profesionalnih stručnih saradnika koji već dugi niz godina koriste naše aparate u svojim privatnim klinikama i centrima lepote.

U dosadašnjem periodu ostvarili smo saradnju sa zemljama u okruženju: Crna Gora, Republika Srpska, Federacija Bosne i Hercegovine, Hrvatska, Češka, Slovenija, kao i zemljama Bliskog Istoka i Novog Zelanda.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 45999

service description:

"ALFAMED" d.o.o. je ovlašćeni distributer firme THERMO FISHER SCIENTIFIC, najvećeg svetskog proizvođača laboratorijske opreme i potrošnog materijala. Vršimo uvoz, izvoz, servis, konsalting i veleprodaju za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske.

Ovlašćeni smo uvoznici LKB-a.

Naš obučeni i ovlašćeni kadar pruža usluge planiranja odgovarajuće орrеmе, montaže i obuke za korisnike kao i validacije i kvalifikacije aparata.

Pouzdano postprodajno održavanje је osigurano kroz konstantnu obuku servisnog kadra.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 112226

service description:

"LMB Soft" d.o.o osnovano je sa primarnim ciljem rada u oblasti medicinske tehnologije specijalno transfuziologije.

"LMB Soft" poseduje sopstveni razvojni tim od oko 10 inženjera različitih profila elektro i mašinske struke kao i specijalista za izradu softvera, proizvodnju opremljenu mašinskim parkom dovoljnim za izradu prototipova i proizvoda malih serija.

Proizvodi "LMB Soft" su uređaji koji zahtevaju visok tehnološki nivo izrade i funkcionalnosti. Celokupna proizvodnja je namenjena izvozu. Prisutni smo u skoro 28 zemalja Evrope i Azije, a u manjoj meri i na Afričkom i Američkom kontinentu.

PROIZVODI:

-Ručni ekstraktor plazme
-Automatski separatori krvnih komponenata
-Mešalice za trombocite
-Ručni striper
-Vage za donaciju krvi
-Uređaji za akviziciju podataka u oblasti
transfuziologije
-Softver za prikupljanje podataka tokom procesiranja jedinica krvi

USLUGE:

-Razvoj softvera (softverskih komponenti i aplikacija) prema zahtevu kupca, mahom u oblast primarne delatnosti
-Održavanje softvera

REFERENCE:

- Macopharma - Nemačka
- JMS - Singapur
- PAL - Italija

-Domaće tržište 1%
-Azija (bez Kine) 40%
-Kina 30%
-EU 10%
-Kanada 13%
-ostale zemlje 5%
Podaci firme ::::.
Pogledan: 93371

service description:

Trgovina na veliko farmaceutskim proizvodima

Privredno društvo se bavi prometom lekova, pomoćnih lekovitih sredstava, farmaceutskih proizvoda na veliko
Podaci firme ::::.
Pogledan: 103727

service description:

Privredno društvo TAUMED COMPANY doo Niš bavi se:

- Prodajom i servisiranjem novih i korišćenih, repariranih, ultrazvučnih aparata i magnetnih rezonanci ESAOTE

- Prodajom radiološke labaratoriske opreme, potrošnog materijala i ostalih medicinskih sredstava potrebnih za opremanje ordinacija.

Osnovano je 2001 god. sa sedištem u Nišu. Poslovanje kompanije je na teritoriji Republike Srbije i Republike Crne Gore. Od samog početka osnovna delatnost je prodaja i servisiranje ultrazvučnih aparata Pie Medical a kasnije, od 2004 godine ESAOTE, čiji smo ovlašćeni distributer i sevis za teritoriju Republike Srbije.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 115163

service description:

Osnovan 1992. godine, D.O.O. Amiral Medical System and Service sa sedištem u Nišu predstavlja vodeću kompaniju u distribuciji i servisiranju medicinskih sredstava namenjenih isključivo u Radiološke svrhe. Poslovanje naše kompanije je na teritoriji Republike Srbije, Republike Crne Gore, Republike Bosne i Hercegovine I Republike Makedonije, a deo aktivnosti bio je posvećen sopstvenom razvoju servisa RTG aparata.
Na samom početku, cilj D.O.O. Amiral Medical System and Service je bio rad na licencnim Ugovorima za distribuciju svetski priznatih proizvođača X-ray sistema, a deo aktivnosti bio je posvećen sopstvenom razvoju servisa RTG aparata.
Od 2000. godine D.O.O. Amiral čini zaokret u poslovanju i postaje distributer medicinskih rendgen aparata, zaštitne opreme i potrošnog materijala u Radiologiji i to vodećih svetskih kompanija, sa tedencijom da plasman roba i usluga plasira i na tržištima Republike Bugarske, Grčke i Mađarske.
Strateško opredeljenje ka Digitalnoj Radiografiji bilo je 2005.godine kada je D.O.O. Amiral dobio autorizaciono pismo od strane Canon-a za distribuciju Flat Panela-a Detektora, a 2009. godine i dozvolu za stavljanje u promet od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije. Za ostvarivanje ovih strateških promene bilo je neophodno uložiti značajna sredstva za registraciju i ulagati u ljudske resurse kako bi bili sposobni da prate svetske trendove u Radiografiji. Danas D.O.O. Amiral .zahvaljujući poslovnoj orijentaciji, čiji je imperativ izvrsnost, ima uspešnu saradnju sa kompanijama svetskog glasa, kao što su: Canon, Arcoma, StephaniX, Sedecal i drugi.
Usmerenost ka unapredjenju kvaliteta poslovnih procesa, zahtevalo je kontinuirano usavršavanje kadrova, pažljivu analizu i brižljivo planiranje. Temeljni principi našeg poslovanja je trajno orijentiran prema kupcima, čije potrebe pratimo i analiziramo s posebnom pažnjom. Rezultat je širok asortiman proizvoda stranih korporacija prilagođen potrebama korisnika. Dosledno poštujemo najviše svetske standarde koji je ključni temelj uspeha D.O.O. Amiral i poslovne politike je integrisani sistem upravljanja koji obuhvata upravljanje kvalitetom, zaštitu okoline i zaštitu zdravlja i sigurnost zaposlenih.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 93417

service description:

BWC Beograd je osnovan maja 1992. godine kao druga u nizu firmi BWC grupacije. Matična firma je osnovana 1991. godine u Budimpešti koja je u to vreme već počela da se izdvaja kao najvažniji poslovni centar centralne i istočne Evrope. Osnovne delatnosti bazirale su se na trgovini sirovinama za industriju plastičnih masa (PP, HDPE, LDPE, PVC), gumarsku industriju (čađ, kaučuk), izvozu auto delova za prvu ugradnju (gumeni profili, hidrokočiona creva, rotori, zupčanici, akumulatori itd) ruskim proizvođačima automobila (VAZ, GAZ, MOSKVICH, IŽ – MAŠ, SEAZ – OKA). BWC Budimpešta je Generalni zastupnik najvećeg centralnoevropskog proizvođača polimera TVK iz Mađarske (Tiszai Vegyi Kombinat). Obim prometa ovih proizvoda je cca. 15.000 mt godišnje, vrednosno 15 miliona EUR. Značajno učešće u distribuciji zauzima BWC Beograd.
U godinama koje slede osnovane su BWC firme u Moskvi, Zagrebu, Ljubljani, Sofiji, Temišvaru, Beču, Banjaluci, Ohridu i Sarajevu. Ovako razgranata mreža omogućila je kontinuirani rast i razvoj kako prometa tako i broja zaposlenih iz godine u godinu. Danas je ukupan promet BWC grupe cca. 35 miliona EUR godišnje.

Za razliku od BWC firmi u drugim zemljama koje se isključivo bave trgovinom, BWC Beograd je proširilo svoju delatnost i na proizvodnju. 1997.godine firma je registrovana za proizvodnju medicinskih sredstava i počela je sa radom Fabrika medicinskih igala u Lazarevcu u okviru posebne poslovne jedinice BWC Dispomedic. Igle za jednokratnu upotrebu registrovane su pod nazivom Microject ®. Najsavremenija oprema je nabavljena iz Italije od prestižnog američkog proizvođača u ovoj oblasti KAHLE S.p.a. Proizvodnja medicinskih igala je organizovana u skladu sa plavilima dobre proizvođačke prakse. Sve ovo je rezultiralo respektivnim učešćem od cca. 30% učešća na domaćem tržištu igala za jednokratnu upotrebu. Veoma se uspešno u vise navrata sarađivalo sa RZZO, kao i sa najvećim veledrogerijama kao sto su VELEFARM, MEDIFARM, VETFARM, SRBOLEK, VETPROM itd. Ova firma je dugogodišnji snabdevač mnogih renomiranih zdravstvenih ustanova u zemlji (Klinički centar Srbije, VMA, KC N.Sad, KBC Zvezdara, KBC Zemun, itd.)

2001. firma BWC postaje zastupnik na tržištu Srbije i Crne Gore nemačke kompanije HOERMANN koja je lider na nemackom pa i na evropskom tržištu u proizvodnji višenamenskih tipova vrata. Posle početnih marketinskih napora na uvodjenju proizvoda na tržište, porast prodaje je bio prisutan iz godine u godinu, da bi 2004. godine iznosio preko 1 milion evra. Uz stalno praćenje svih tehnoloških promena i trendova u saradnji sa nemačkim partnerom, naša firma omogućava da tržište u ovoj oblasti ne zaostaje za tržištem EU.

2003. godine postajemo zastupnici najistaknutijeg italijanskog proizvodjača građevinskih materijala MAPEI. Izuzetan kvalitet i pouzdanost kao i veoma sirok asortiman proizvoda su veoma dobra osnova za dalje širenje prodaje na tržištu SCG. Ovaj segment poslovanja naše firme se smatra gotovo najperspektivnijim.

Od 1. januara 2005. godine u okviru firme BWC, a pod internim nazivom PolyPlate, je i Fabrika PE i PP presovanih ploča u Batotama. Ove ploče imaju veoma široku primenu u hemijskoj, tekstilnoj, papirnoj industriji, rudarstvu itd.

PROIZVODI:

1. Hausmann
Niskonaponska oprema i sistemi

2. Hoermann
Industrijska segmentna i garažna vrata

3. Polyplate
Proizvodnja polietilenskih i polipropilenskih ploča

4. Dispomedic
Medicinske igale i trgovina medicinskim sredstvima

5. Mapei
Ovlašćeni distributeri MAPEI građevinske hemije

6. Tehnologije voda
Sistemi za prečišćavanje otpadnih voda

7. Vacuumpack
Proizvodnja višeslojne vacuumflex folije i vacuumflex vrećice

Facebook