Surdulička 5
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/369-9800

service description:

Bolnica "Colić"
Specijalna bolnica, koja od 1989. godine uspešno obavlja sve hirurške intervencije iz ove oblasti. Najbolji rezultat su hiljade zadovoljnih pacijenata i velika reputacija u Srbiji i inostranstvu. Saradnja sa svim poznatim svetskim imenima i višemesečni boravci na različitim programima usavršavanja učinili su da doktori koji predvode ovu kliniku postanu jedni od najboljih u zemlji i inostranstvu. Stalno praćenje novih trendova, posebno iz domena estetske hirurgije i nabavka nove opreme, omogućili su primenu najnovijih dostignuća medicine i na našim prostorima.
Bolnica se nalazi u Surduličkoj 5 u Beogradu i potpuno je opremljena za bezbedno izvodjenje hirurških procedura iz domena plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, kao i drugih hirurških disciplina.
Podaci firme ::::.
Dalmatinska 115
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 069/115-20-25

service description:

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije mr sci. med. dr Brankica Tepavčević u BT Aestetic Surgery Centeru primenjuje sve savremene metode podmlađivanja lica i tela, neinvazivne i invazivne. Dr Brankica je međunarodni predavač za primenu najnovijih tehnika korišćenja filera u estetskoj hirurgiji, a nedavno je predstavila svoju originalnu tehniku neinvazivnog face liftinga, koju su kolege u svetu sa zadovoljstvom prihvatile. Takođe, ordinacija je specijalizovana za rano otkrivanje melanoma savremenom digitalnom dermoskopijom, kao i za odstranjivanje svih promena na koži.
Kruševačka 32
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/644-4097

service description:

Nalazimo se u srcu Beograda na Dušanovcu.

Mi smo tim mladih doktora medicine koji voli izazove, inovacije i usavrsavanja.

Zadovoljni klijenti su naša vodilja i upravo oni svedoče o našem radu i našem pristupu estetici, a našu stručnost potvrđuju brojni sertifikati vodećih svetskih škola-fakulteta medicine.

Koristimo medicinske preparate prestižnih i renomiranih francuskih kuća. Specijalizovani smo za mezoterapiju (lečenje celulita, ćelavosti, bora, fleka, bola, psorijaze, gojaznosti...), nutricionizam i estetsku medicinu.

Ukoliko želite da promenite Vaš stil zivota, posetite nas...
Naš tim na čelu sa dr Ivanom Filipović Marković će vam pomoći da oslušnete vaše skrivene zelje.

Budite lepi sebi...


Član je:

WOSAAM - World Society of anti age medicine
WAAM - World Anti Age Academy of Medicine
EACCME - Evropsko anti age udruženje kontuirane medicinske edukacije
SFM - French Society of mesotherapy
BSAAM - British Society of Anti Age medicine
WOSIAM-World Society Interdisciplinaty Anti Aging Medicine

vaše slike:

botox
Estetska hirurgija
Korektivna hirurgija

Facebook