Podaci firme ::::.
Jevrejska 31
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/303-3172
Fax: 011 30 33 178

service description:

Rashladna i ventilaciona oprema u industriji

1. Projektovanje rashladnih postrojenja
Tim licenciranih projekatanata nudi klijentima izradu kompletnih projekata za sve faze izgradnje objekata: arhitektonsko-građevinske projekte, tehnološko-mašinske projekte i projekte električnih instalacija, uključujući i projekte trafo-stanica.

2. Proizvodnja rashladne opreme


3. Montaža i servis rashladnih postrojenja

Gotovu rashladnu opremu koju proizvodi, Belfrigo montira na objektima svojih korisnika i održava u garantnom i van garantnog roka. Servisna služba dostupna je svim korisnicima 24 časa na dan, 365 dana u godini i raspolaže osnovnim setom rezervnih delova za uobičajene intervencije na isporučenoj opremi.

4. Termoizolacioni paneli

Kao ovlašćeni distributer za područje Srbije i Crne Gore, Belfrigo isporučuje i montira termoizolacione panele italijanskog proizvođača ISOLPACK iz Torina. U ponudi su dve osnovne vrste panela: sa ispunom od poliuretana (za hladnjače) i sa ispunom od ekstrudirane kamene vune – protivpožarni paneli (za skladišta, proizvodne pogone, javne objekte i sl.). Paneli su u obostranoj oblozi od čeličnog pocinkovanog bojenog lima, u tonu prema zahtevu naručioca. Mogu biti zidni, plafonski i krovni.

5. Hladionička vrata


6. Logistička oprema

Za potrebe distributivnih skladišta, logističkih centara kao i ostalih objekata slične namene, Belfrigo nudi korisnicima kompletnu logističku opremu italijanskog proizvođača KOPRON – Milano, čiji je ovlašćeni distributer za tržište Srbije i Crne Gore. U ponudi su brojni tipovi i modeli utovarno – istovarnih hidrauličnih rampi, dock – sheltera, segmentnih i protiv – požarnih vrata, kao i montažno – demontažnih magacina, izgrađenih od lake pocinkovane čelične konstrukcije i pokrivenih specijalnim PVC – materijalom, dimenzija prema zahtevima korisnika.
Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće "Klima-Tehnika d.o.o." Beograd, osnovano je 1991. godine. Ovlašćeni je uvoznik i serviser klima uređaja i opreme za klimatizaciju poznatih proizvođača: Daikin, Hiross, KKT Kraus za teritoriju Srbije.

Centrala preduzeća nalazi se u Beogradu na Banovom Brdu u ulici Požeška br. 37. Tim servisera koji obavlja ovaj posao je visoko, stručno specijalizovan i obučen za rad na opremi navedenih proizvođača. Konstantno se vrši obuka i usavršavanje zaposlenih u skladu sa modernizacijom i napretkom tehnologije sistema za klimatizaciju. Održavanje klimatizacionih sistema u garantnom i vangarantnom roku, uz sklapanje posebnih ugovora, čime je garancija neprekidne operativnosti instaliranog sistema podignuta na najviši nivo.

Klima-Tehnika d.o.o.
tel: +381 11 305 88 25
tel: +381 11 305 88 26
fax: +381 11 354 25 10

email: klimatehnika@ptt.rs

Podaci firme ::::.
Savkovića kosa bb
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 064/840-3-480
Fax: 032/351-675

service description:

Radnja je osnovana 2004. godine i od tada se veoma uspesno bavi proizvodnjom i servisiranjem rashladnih uređaja svih vrsta i namena. Za vreme dosadašnjeg poslovanja stekli smo veliki broj poslovnih partnera i klijenata sa kojima imamo veoma uspešnu saradnju. Glavna delatnost je izgradnja hladnjača za skladištenje poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda za koje imamo gotova tehničko-tehnološka rešenja u skladu sa svetskim standardima ISO i HACCP. Pored navedene delatnosti bavimo se i proizvodnjom hladioničkih vrata, kliznih i zaokretnih. Servisna delatnost ne bi bila kompletna ako u taj program ne bi bilo uključeno i servisiranje transportnih rashladnih agregata vodećih svetskih proizvođača THERMO KING i CARRIER.
Iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata sto moze potvrditi dugacka referenc lista:

* Pekara PONS-Čačak
* hladnjaca MIRALEKS FRUITS-Čačak
* INTEREX-Čačak
* MD Produkt 92-Čačak
* Rustiko-Čačak
* AD BIP, Sladara Čačak
* ELITA komerc-Čačak
* hladnjaca VRGANJ-Čačak
* hladnjaca FRIGOPLOD-Čačak
* hladnjaca ITALIAGRO-Vinča, Topola
* hladnjaca MARKOS-Arilje
* hladnjaca BDNN Glišić-G.Milanovac
* hladnjača BOLETUS RS- Foča, BiH
* hladnjača Keserović-Valjevo
* hladnjača MARIS-Čačak
* hladnjača ČA ČA- Čačak
* hladnjača VASOVIĆ-Čačak
* klanica Pantomarket Stočar, Čačak
* klanica Đokić, Požega
* klanica Proko, Čačak
* KOMETA šped
* MILOŠ trans
* VRABAC prevoz
* DSD EUROLINE



*
* EUROSHILD
* GRADE TRANS
* MDD GROUP
* MP transport
* NJEGUŠ prevoz
* AEROFRUTTI
* Braća Blagojević
* brojni poljoprivredni proizvodjaci iz okoline Čačka, Kraljeva, Topole, Arilja, Požege, Guče,...

adresa i kontakt:


SZR ,,BRUDERUS Čačak
Savkovića kosa bb
Čačak 32000
tel/fax: 032/351-675
mob: 064/840-3-480

Facebook