Podaci firme ::::.
Cara Lazara BB
Ćuprija, 35230
Srbija
Tel.: 035/8870-893

service description:

O nama
O namaF.S.H. KOMPONENTA - Ćuprija je privatna kompanija čija je osnovna delatnost jeste proizvodnja hrane za životinje. Osnovana je 1994. godine, a njen razvoj počinje 2000. godine kupovinom i instaliranjem proizvodnog pogona na sadašnjem mestu.

Formiranjem tima stručnih ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji hrane kreće se u realizaciju projekta KOMPONENTA - LIDER U PROIZVODNJI HRANE.

Danas F.S.H. KOMPONENTA poseduje najsavremeniju opremu za proizvodnju, kompletno automatizovanu i robotizovanu liniju sa kontrolom kvaliteta sirovina i gotovih proizvoda u sopstvenoj laboratoriji.

Stručan rad i investicije su doprinele uspešnom osvajanju ISO 9001 i HACCP STANDARDA krajem 2006. godine, a njihovo uspešno sprovođenje rezultiralo je osvajanjem IZVOZNOG KONTROLNOG BROJA što F.S.H. KOMPONENTI omogućava izvoz na tržište EU.

Način rada u kompaniji našim kupcima garantuje standardan kvalitet u skladu sa potrebama za određene vrste i kategorije životinja.

Povoljna pozicija fabrike uz sam auto-put i veliki broj transportnih sredstava omogućava nam brzu i laku komunikaciju sa kupcem.

Tržišna orjentacija kompanije uz odgovarajući kvalitet proizvoda doprinela je da su naši proizvodi prisutni u celoj Srbiji, značajan udeo ima i izvoz u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Hrvatsku

Ostali podaci:

  • Mobilni
    Tel.: 065/2163-344, 
  • Tel.: 035/475-893, 
  • Tel.: 035/473-745, 

vaše slike:

dopunske smeše
hrana za goveda
hrana za pse
hrana za svinje
hrana za životinje
Stočna hrana premiksi
dopunske smeše
Podaci firme ::::.

service description:

Veterinarski zavod.

Veterinarski zavod “Subotica”a.d. je na području Srbije jedan od vodećih proizvođača: hrane za životinje, biofarmaceutskih preparata, kao i preparata za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju. Tome doprinosi dobra organizacija, jasno definisani vizija, misija i ciljevi, kao i jasan strateški dugoročni plan sa precizno određenim nosiocima zadataka i odgovornosti unutar svakog proizvodnog segmenta. Naš zadatak jeste da uspešnim poslovanjem doprinosimo dobrobiti akcionara, zaposlenih i društvene zajednice


Vizija

Kvalitetan i širok asortiman, kompletan servis od preventive, preko ishrane do lečenja životinja, čini Veterinarski zavod „Subotica” a.d. jedinstvenom ustanovom ovog tipa u Srbiji. Stalnim ulaganjem u znanje svojih stručnjaka, praćenjem savremenih tehnoloških procesa i naučnih istraživanja, Veterinarski zavod “Subotica” a.d. kroji svoj put ka budućnosti.
Tradicija, trajanje i kvalitet - jeste ono što određuje Veterinarski zavod "Subotica"a.d.. U devetoj deceniji svog poslovanja Veterinarski zavod "Subotica"a.d. predstavlja ponos "Victoria Grupe" unutar koje posluje i jedno od najuspešnijih preduzeća u oblasti veterine, ne samo u Srbiji, već i u jugositočnoj Evropi. Okrenutost Zavoda agraru, pokazuje, pak, uverenje da svoju ekonomsku stabilnost, ali i evropsku reputaciju Srbija može i treba da zasniva na poljoprivrednoj proizvodnji.


Postizanje najviših standarda i jačanje izvoza

Jačanje pozicije Veterinarskog zavoda "Subotica"a.d. na domaćem, ali i inostranim tržištima garantuje i stalno unapređenje kvaliteta proizvoda i proizvodnje, ali i samog procesa organizacije poslovanja.

Veterinarski zavod "Subotica"a.d. je prva veterinarska institucija u Srbiji koja je dobila HACCP sertifikat, a trenutno smo u postupku uvodjenja GMP standarda.


Zavod ima izvršenu sertifikaciju sistema menadžmenta ISO 9001:2000, od oktobra 2009. Poseduje sertifikat ISO 22000: 2005 tj. sistem upravljanja bezbednoscu hrane unutar kog su i HACCP principi. Ova sertifikacija potvrdjuje najvisi nivo organizacije preduzeća i objedinjuje najviše standarde u svim segmentima rada. To će doprineti još boljem funkcionisanju složenog sistema organizacije VZS .
Veterinarski zavod "Subotica"a.d. je u stanju da na najbrži i najadekvatniji način zadovolji sve potrebe tržišta - od preventive, preko uzgoja do lečenja životinja.

Godine velikih investicija

Od momenta preuzimanja od strane Victoria Group-e, Veterinarski zavod “Subotica” belezi stalan rast prihoda. Od 2005. godine kontinuirano se ulaze u tehnologiju, kvaltet I kadraove
2008. i 2009. godinu su u Veterinarskom zavodu "Subotica"a.d. obeležile značajne investicije od preko 6 miliona evra:

* pristupilo se rekonstrukciji i modernizaciji starih i izgradnji novih pogona za proizvodnju hemofarmaceutskih proizvoda
* urađena je gasifikacija čitavog sistema proizvodnje, što je investicija koja će doprineti povećanju ekoloških standarda, ali i dodatnom poboljšanju kvaliteta proizvoda u fabrikama stočne, hrane za ribe i hrane za kućne ljubimce
* u junu mesecu 2009.godine je svecano otvorena je fabrika za proizvodnju ekstrudirane hrane za ribe SOPRIFISH.

Značaj gasifikacije i preuzimanja proizvodnje SOPROFISH-a

Gasifikacija čitavog sistema proizvodnje, koju je izradio Veterinarski zavod "Subotica"a.d. doprinosi povećanju ekoloških standarda, ali i dodatnom poboljšanju kvaliteta proizvoda u fabrici stočne hrane.

Sistem gasifikacije omogućava kontinuitet pare neophodne za ekstrudiranje, čime se obezbeđuje najviši kvalitet proizvodnje i u ovom segmentu koji za Zavod postaje izuzetno značajan i zbog činjenice da je od Sojaproteina preuzeo proizvodnju "Soprofiša" - programa proizvodnje ekstrudirane hrane za ribe.

Veterinarski zavod "Subotica".a.d. i do sada je proizvodio peletiranu hranu za ribe, a izgradnja novih pogona omogućava udvostručenje proizvodnje ekstrudirane hrane..



Jačanje poslovanja i izvoza

Investicije u razvojni projekti omogućile su da, čak i u godini svetske ekonomske krize, Veterinarski zavod "Subotica"a.d. poveća broj zaposlenih, koji na kraju 2009. iznosi 329. Uz to Veterinarski zavod "Subotica"a.d. nastavlja sa stalnim ulaganjem u znanje svojih stručnjaka. Kontinuirano se radi na daljem usavršavanju tima, što podrazumeva ne samo praćenje savremenih tehnoloških procesa i naučnih istraživanja i edukaciju kadrova u proizvodnji, već i visokostručnih kadrova u prodaji, pa i samom menadžmentu.

Gotovo devet decenija tradicije na ovaj način najbolje pokazuju da ujedno predstavljaju i jasno definisan put u budućnost - Veterinarskog zavoda "Subotica" a.d., na kome će, kako i poručuje slogan Zavoda - uvek biti - KVALITET PRE SVEGA!

Facebook