Podaci firme ::::.
Reljina 4
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/26-86-221

service description:

Stručni tim inženjera, tehničara i dizajnera već 15 god. radi na izradi različitih modela ložišta kamina od šamota. Prefabrikacija elemenata od šamota daje garantovani standard. Veliki broj različitih modela napravljen je prema različitim dimenziama dimnjaka i prema mogućem položaju u prostoru.

Dizajneri i arhitekte od fasade kamina stvaraju umetnička dela. Kamin svojim polozajem, oblikom i izborom materijala, harmonicnio uklopljen u enterijer, pedantno izradjen, deluje zaista ekskluzivno pa je i to jedan od razloga sve učestalije gradnje. Mogucnosti oblikovanja spoljne obloge i izbora materijala su prakticno neogranicene tako da svako moze, po ideji arhitekte po ili svom resenju, da dobije kamin prema individualnom ukusu i stilu stanovanja. Proračun veličine ložišta kamina i potrebnog dimnjaka za traženi prostor se odmah dobija.Specijalni termo šamotni kamini imaju jedinstven registar u samom ložištu koji je povezan sa radijatorima na vodu. Na ovaj način se toplota vatre prenosi na celu kuću.

Za izradu kamina koriste se sva ložišta koje postoje na našem tržištu.

-Šamotna ložišta raznih modela, otvorena ili sa metalnim zastakljenim vratima.
-Uvozna ložišta od gusa raznih proizvođača sa više različitih modela.
-Električni kamini male dubine sa portalom od mermera koji na principu kalorifera greju vazduh dok treperave sijalice sa pravim cepanicama vrlo uspešno dočaravaju vatru.
-Kamini na gas sa daljinskim upravljačem.U ložištu su delimično užarene vatrostalne cepanice i pravi plamen.

vaše slike:

betonski roštilj
betonski roštilji
centar za kamine

Facebook