Podaci firme ::::.
Bulevar Milutina Milankovica 11b,
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 2057400
Fax: 011 3120974

service description:

O Nama

PSTech, skraćenica od Power Symbol Technology, je domaća softverska kompanija osnovana 1996.godine.

Od svog nastanka, kompanija je počela sa razvojem softvera za upravljanje osnovnim sredstvima i tokom godina ga usavršila i prilagodila potrebama domaćeg tržišta i zakona.

2001.godine počinje nova delatnost: prvi ugovor za dugoročni outsourcing sa inostranom kompanijom.

Od tada, sa samo nekoliko programera, kompanija je danas izrasla u respektabilnu softversku kuću, sa preko 100 zaposlenih, od čega je više od 90 softverskih inženjera.

Vertikale poslovanja su:

* Dugoročni outsourcing
* Razvoj softverskih aplikacija baziranih na Open source tehnologijama
* Razvoj sopstvenih proizvoda
* Testing aplikacija i performansi sistema



Za više od decenije poslovanja, usavršili smo metode uspešnog upravljanja velikim softverskim projektima i obezbedili visoku funkcionalnsot i stabilnost aplikacija za naše krajnje klijente.

PSTech-u je od strane SIEPA-e (Serbian Investments and Export Promotion Agency) dodeljena nagrada za srpskog izvoznika godine 2006. i 2009.godine, za mala i srednja preduzeća.

Naša poslovna filozofija je jednostavna: mi rastemo sa rastom naših klijenata.

vaše slike:

prodaja poslovnih softvera
Podaci firme ::::.

service description:

ŠKOLA RAČUNARA

Izuzetno efikasne metode rada i obučavanja (za ne tako kratak rok) formiraće vas kao osobu koja će znati da računar iskoristi na pravi način u vašem poslu.Kursevi su prilagođeni apsolutnim početnicima kao i onima koji već poseduju neko znanje... ali nisu sigurni kako da to znanje praktično primene...


PROGRAMI

NODCOM izrađuje programe u zavisnosti od zahteva klijenata. Na taj način nastali su veoma popularni i korisni programi. Naročito izdvajamo 1D CUT MASTER program - program za kalkulaciju što manjeg utroška žice za stovarišta. Takođe, veoma popularan program je i program za rad ugostiteljskih objekata i program za evidenciju prisustva radnika na poslu (dolazak i odlazak).


DOWNLOAD

Download besplatnih programa.


CNC

Rad na CNC mašinama, Iznamljivanje CNC mašina.

Facebook