Royal Estate doo

Podaci firme
Cara Lazara BB
Ćuprija, 35230
Srbija
Tel.: 035/8870-893

service description:

O nama
O namaF.S.H. KOMPONENTA - Ćuprija je privatna kompanija čija je osnovna delatnost jeste proizvodnja hrane za životinje. Osnovana je 1994. godine, a njen razvoj počinje 2000. godine kupovinom i instaliranjem proizvodnog pogona na sadašnjem mestu.

Formiranjem tima stručnih ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji hrane kreće se u realizaciju projekta KOMPONENTA - LIDER U PROIZVODNJI HRANE.

Danas F.S.H. KOMPONENTA poseduje najsavremeniju opremu za proizvodnju, kompletno automatizovanu i robotizovanu liniju sa kontrolom kvaliteta sirovina i gotovih proizvoda u sopstvenoj laboratoriji.

Stručan rad i investicije su doprinele uspešnom osvajanju ISO 9001 i HACCP STANDARDA krajem 2006. godine, a njihovo uspešno sprovođenje rezultiralo je osvajanjem IZVOZNOG KONTROLNOG BROJA što F.S.H. KOMPONENTI omogućava izvoz na tržište EU.

Način rada u kompaniji našim kupcima garantuje standardan kvalitet u skladu sa potrebama za određene vrste i kategorije životinja.

Povoljna pozicija fabrike uz sam auto-put i veliki broj transportnih sredstava omogućava nam brzu i laku komunikaciju sa kupcem.

Tržišna orjentacija kompanije uz odgovarajući kvalitet proizvoda doprinela je da su naši proizvodi prisutni u celoj Srbiji, značajan udeo ima i izvoz u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Hrvatsku

Ostali podaci:

  • Mobilni
    Tel.: 065/2163-344, 
  • Tel.: 035/475-893, 
  • Tel.: 035/473-745, 

vaše slike:

dopunske smeše
hrana za goveda
hrana za pse
hrana za svinje
hrana za životinje
Stočna hrana premiksi
dopunske smeše