Podaci firme ::::.

service description:

Učenje jezika brzo, učenje jezika efikasno, kreativno i to sve bez stresa!
Učiti jezike lakše, učiti jezike kada imamo malo vremena, učiti kada sumnjamo u svoju izdržljivost u učenju!
Brzo naučiti engleski, nemački, španski itd. i znati ga stvarno koristiti u praksi.
- Da li su Vam poznate ove misli i zahtevi?
Sa Brainturbo tehnologijom na pragu smo nove ere! Puno njih su rekli “nisam verovao ali i kod mene je uspelo”!
Osnova svega je uređaj za razvijanje lične sigurnosti vrhunskog kvaliteta, koja je izuzetno efikasna. Tehnologija korišćena na ovom uređaju se bazira na časovima laboratorijskog učenja i (privatnim) časovima profesor-trener naizmenično. Sa Brainturbo tehnologijom za 3 meseca stičete znanje jezika sa kojim bez problema komunicirate!
Ako ste se umorili od drugih metoda,
Ako stvarno imate malo vremena za učenje,
Ako želite zahtevno, brzo, personalizovano učenje,
Ako Vam odnos cena-rezultat puno znači, na dobrom ste mestu!
Sa Brainturbo metodom reči se ne uče napamet i učenje vam postaje doživljaj! Da smo na pragu nove ere u učenju, uverite se lično!
Besplatna prezentacija Brainturbo tehnologije!
Čekamo Vas u DOO “Brainturbo Studio” .

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.
Heroja Pinkija 48a
Vršac , 26300
Srbija
Tel.: 064/122-48-03
Fax: 013/836-528

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Dalmatinska 70
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3240-897

service description:

Studio Anglian je specijalizovana škola za učenje engleskog jezika na svim nivoima (od početnog do višeg), za sve uzraste (za decu i odrasle) i za različite namene (opšti i poslovni engleski, pripreme za međunarodne ispite). Osim nastave bavimo se i prevođenjem, a u okviru Studija radi i kancelarija sudskog tumača.
Vlasnice Studija Anglian su Ivana Bosić i Vesna Radonjić , profesorke engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi engleskog jezika na svim nivoima, kao i u oblasti prevođenja.
Škola radi od 1995. godine. Do sada smo imali više hiljada polaznika koji su ostvarili izuzetne rezultate.
Nalazimo se u Beogradu, Dalmatinska 70 (ugao sa Vladetinom). Radno vreme sekretarijata škole je od 15 do 20 časova i tada nas možete posetiti i zakazati besplatno testiranje (usmeno i pismeno). Po završetku testiranja dobićete savet o tome šta bi za vas bilo najsvrsishodnije. Preliminarno testiranje vam je dostupno i na našem sajtu.
Podaci firme ::::.
Skerliceva 8
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/244-59-19
Fax: 065/614-77-00

service description:

SKOLA STRANIH JEZIKA

Centar za strane jezike Terra Lingua je škola za učenje stranih jezika (nemačkog, engleskog, italijanskog, francuskog, češkog kao i srpskog za strane državljane), od početnog do višeg nivoa za sve uzraste.

Posebno izdvajamo:

specijalizovane kurseve jezika (za lekare, drugo medicinsko osoblje i inženjere) kao pripremu za rad u inostranstvu, pre svega u zemljama nemačkog govornog područja kao i posredovanje pri organizovanju probnog rada. Za više informacija pogledajte Specijalizovane kurseveMetodologija:

Ono što je bitno, a vezano je za naš način rada je i kako se nastava izvodi i na koji način se pristupa radu u učenju jezika. Nastava se odvija na stranom jeziku od početnog nivoa pa na dalje. Grupe u kojima se radi su male, do 6 polaznika. Udžbenici koji se koriste su najaktuelniji udžbemici kao što su npr. za nemački jezik Hueberova izdanja Schritte i Tangram, za engleski jezik Longman i Headway, italijanski Espresso itd.

Naravno prilikom učenja jezika ne oslanjamo se samo na udžbenike nego koristimo i mnoge druge materijale, tekstove vežbanke, diskove kao i internet pri čemu putem računara ili tv prijemnika pratimo vesti, gledamo emisije, slušamo muziku ili čak gledamo filmove sinhronizovane na strani jezik, a sve u zavisnosti od našeg nivoa znanja.

Svi znamo da strane jezike pogotovo nemački ili francuski koje smo učili u školi, praktično kao i da nismo učili i retko ko da je iz škole poneo neko izuzetno dobro znanje stanog jezika. Razlog tome je pogrešan pristup radu tj. metodologija koja se bazira na učenju samo gramatičkih pravila kao i veliki broj polaznika odnosno đaka. Taj problem nije ni u znatnoj meri manji i u pojedinim privatnim školama koje danas postoje, medjutim mi smo upravo želeli da pristupimo konstruktivno tom problemu i nadjemo rešenje tj. spoj izmedju korišćenja neophodne količine gramatike koja je potrebna za govor i njene konkretne primene u jeziku, a kako opet ne bismo oskudevali u komunikaciji i kako nastava ne bi bila samo gramatički orijentisana.

Naši profesori od kojih je većina boravila, a neki se i školovali u stranim zemljama pokušali su da pridju tom problemu tako što se umesto učenja na pamet i rada isključivo vezanog za udžbenike uvede novi načini rada pri čemu se akcenat stavlja na manje nastavne jedinice ali uz mnogo veće zalaganje kako profesora tako i djaka, odnosno mnogo više aktivnog učenja i primene onoga što je naučeno u konverzaciji.
Podaci firme ::::.
Vase Stajića 9/1
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/552572

service description:

Rad sa decom od 5-7 godina se zasniva se na velikom broju raznovrsnih aktivnosti predviđenih programima stranih izdavača za učenje engleskog jezika kao stranog jezika (LONGMAN).


Pored pomenutih aktivnosti, predavač uvodi dodatnu literaturu u skladu sa sposobnostima i veštinama predmetne grupe (npr. poznate bajke na engleskom koristeći audio-vizuelna sredstva i druga učila). Akcenat je na približavanju i što lakšem prihvatanju stranog jezika.
Podaci firme ::::.

service description:

TURISTICKA AGENCIJA
SKOLA STRANIH JEZIKA
ITALIJANSKI JEZIK

Giramondo doo Beograd je turistička agencija specijalizovana za putovanja u Italiju i prezentovanje Srbije kao turističke destinacije tržištu Italije.

Klijentima u Srbiji želimo da predstavimo novu, jedinstvenu i neotkrivenu Italiju pružajući usluge po meri i prateći ih
od momenta dolaska u našu agenciju do kraja putovanja.

Kvalitet je bio princip po kom smo birali partnere u zemlji i u Italiji kako bi zadovoljili različite zahteve i potrebe naših klijenata: najbolje turoperatere, najekskluzivnije hotele, najsigurnije prevoznike ili najuglednije škole.

Zašto izabrati Giramondo? Zbog jedinstvenosti, kvaliteta, kreativnosti, ekskluzivnosti....... ma, povrh svega zato što smo Italijani i niko bolje ne poznaje Italiju od nas!!!

service description:

Škola računara - razvijena po evropskim standardima, poseduje sertifikat ECDL testnog centra

Škola engleskog jezika - 6 nivoa obuke, po Oxfordovim udžbenicima New Headway

Škola životnih veština - ove veštine olakšavaju snalaženje u savremenom svetu poslova

Škola preduzetništva - znanja potrebna za pokretanje i razvoj sopstvenog posla

Kako Vi možete pomoći

NSHC je neprofitna organizacija i sve donacije koje dobijemo usmerene su na direktnu podršku našim korisnicima.

Novosadski humanitarni centar je neprofitna, nevladina organizacija koja doprinosi stvaranju humanog društva kroz pružanje podrške ugroženim i marginalizovanim grupama, podsticanje aktivizma građana, istraživački rad i obrazovanje.

U saradnji sa vladinim i nevladinim sektorom NSHC doprinosi razvoju neformalnog obrazovanja, promociji zdravlja, unapređenju socijalne politike i politike zapošljavanja u Srbiji.

NSHC je osnovan 1998. godine u Novom Sadu. Na našim projektima su angažovani stručnjaci iz različitih oblasti - psiholozi, socijalni radnici, lekari, pedagozi, profesori, ekonomisti...

Projekti NSHC-a se finansiraju iz donatorskih sredstava međunarodnih nevladinih organizacija i fondova pokrajinske i republičke vlade. Pored toga, doprinos radu NSHC-a daju volonteri i građani svojim prilozima.
Postoje brojni načini na koje možete pomoći i promeniti stvari na bolje...

* donacije
* volonterski rad
* promocije
Podaci firme ::::.

service description:

ŠKOLA RAČUNARA

Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukaciona ustanova iz oblasti informatike na područiju Niša. Nalazi se u centru grada, u ulici Cara Dušana br.90/3.

Svojim polaznicima IT CENTAR pruža mogućnost da u kratkom roku steknu obimno znanje i operativnu sposobnost za korišćenje velikog broja kompjuterskih programa, od osnovnih - svima potrebnih, do profesionalnih usko specijalizovanih. Predavači su profesionalci u svome poslu sa višegodišnjim iskustvom, što u kombinaciji sa modernom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva.


ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA

Centar za edukaciju u oblasti učenja engleskog jezika u IT CENTR-u predstavlja spoj tradicionalnog učenja stranog jezika i moderne kompjuterske tehnologije. Uspešno bavljenje svakim poslom zahteva odlično poznavanje kako savremene kompjuterske tehnologije tako i engleskog jezika. Program napravljen kombinacijom najboljih metoda učenja stranih jezika sa inostranih univerziteta, instituta i škola engleskog jezika koji su postali nezamenljivi.

IT CENTAR je jedini u Niškom Regionu a treći u Srbiji autorizovani TOEFL centar za obuku i polaganje.


RAČUNARSKE MREŽE

IT CENTAR kao prvi sertifikovani edukacioni centar, pored profesionalnih obuka za administratore nudi i uslugu projektovanja fizičke i logičke infrastrukture.

IT CENTAR u saradnji sa korisnikom analizira potrebe i zahteve preduzeća, određuje kvalitet i sigurnost i planira dalji razvoj mreže.

Nudimo Vam kompletnu uslugu po sistemu "ključ u ruke", od projektovanja celokupne fizičke i logičke infrastrukture ( bazirane na Microsoft i CISCO tehnologijama), preko implementacije mreže, pa sve do obuke administratora.


IZRADA SOFTVERA

IT Centar se bavi projektovanjem i izradom informacionih sistema kao i svih vrsta softvera korišćenjem najnovijiih tehnologija za rad pod Windows sistemima. Stručni kadar u firmi poseduje veliko i dugogodišnje iskustvo iz oblasti razvoja računarskog softvera.
Podaci firme ::::.
Avalska 9
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/308-7466
Fax: 011/244-3944

service description:

Centar za strane jezike.
Andre Nikolića 29
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/369-1076
Fax: 011/369-2396

service description:

Podaci firme ::::.
Balzakova 43
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/63-62-362

service description:

Podaci firme ::::.
Zmaj Jovina 21
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/66-13-082

service description:

Škola stranih jezika
Podaci firme ::::.
Ravanička 5
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/63-50-478

service description:

Podaci firme ::::.
Železnička 42
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/64-10-755

service description:

Podaci firme ::::.
Miloša Bajića 3
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/66-19-036

service description:

Podaci firme ::::.
Jevrejska 22
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/425-542

service description:

Podaci firme ::::.
Slobodana Bajića 1
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 063/519-786

service description:

Facebook