Podaci firme ::::.

service description:

Učenje jezika brzo, učenje jezika efikasno, kreativno i to sve bez stresa!
Učiti jezike lakše, učiti jezike kada imamo malo vremena, učiti kada sumnjamo u svoju izdržljivost u učenju!
Brzo naučiti engleski, nemački, španski itd. i znati ga stvarno koristiti u praksi.
- Da li su Vam poznate ove misli i zahtevi?
Sa Brainturbo tehnologijom na pragu smo nove ere! Puno njih su rekli “nisam verovao ali i kod mene je uspelo”!
Osnova svega je uređaj za razvijanje lične sigurnosti vrhunskog kvaliteta, koja je izuzetno efikasna. Tehnologija korišćena na ovom uređaju se bazira na časovima laboratorijskog učenja i (privatnim) časovima profesor-trener naizmenično. Sa Brainturbo tehnologijom za 3 meseca stičete znanje jezika sa kojim bez problema komunicirate!
Ako ste se umorili od drugih metoda,
Ako stvarno imate malo vremena za učenje,
Ako želite zahtevno, brzo, personalizovano učenje,
Ako Vam odnos cena-rezultat puno znači, na dobrom ste mestu!
Sa Brainturbo metodom reči se ne uče napamet i učenje vam postaje doživljaj! Da smo na pragu nove ere u učenju, uverite se lično!
Besplatna prezentacija Brainturbo tehnologije!
Čekamo Vas u DOO “Brainturbo Studio” .

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.
Dalmatinska 70
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3240-897

service description:

Studio Anglian je specijalizovana škola za učenje engleskog jezika na svim nivoima (od početnog do višeg), za sve uzraste (za decu i odrasle) i za različite namene (opšti i poslovni engleski, pripreme za međunarodne ispite). Osim nastave bavimo se i prevođenjem, a u okviru Studija radi i kancelarija sudskog tumača.
Vlasnice Studija Anglian su Ivana Bosić i Vesna Radonjić , profesorke engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi engleskog jezika na svim nivoima, kao i u oblasti prevođenja.
Škola radi od 1995. godine. Do sada smo imali više hiljada polaznika koji su ostvarili izuzetne rezultate.
Nalazimo se u Beogradu, Dalmatinska 70 (ugao sa Vladetinom). Radno vreme sekretarijata škole je od 15 do 20 časova i tada nas možete posetiti i zakazati besplatno testiranje (usmeno i pismeno). Po završetku testiranja dobićete savet o tome šta bi za vas bilo najsvrsishodnije. Preliminarno testiranje vam je dostupno i na našem sajtu.
Podaci firme ::::.
Vase Stajića 9/1
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/552572

service description:

Rad sa decom od 5-7 godina se zasniva se na velikom broju raznovrsnih aktivnosti predviđenih programima stranih izdavača za učenje engleskog jezika kao stranog jezika (LONGMAN).


Pored pomenutih aktivnosti, predavač uvodi dodatnu literaturu u skladu sa sposobnostima i veštinama predmetne grupe (npr. poznate bajke na engleskom koristeći audio-vizuelna sredstva i druga učila). Akcenat je na približavanju i što lakšem prihvatanju stranog jezika.

service description:

Škola računara - razvijena po evropskim standardima, poseduje sertifikat ECDL testnog centra

Škola engleskog jezika - 6 nivoa obuke, po Oxfordovim udžbenicima New Headway

Škola životnih veština - ove veštine olakšavaju snalaženje u savremenom svetu poslova

Škola preduzetništva - znanja potrebna za pokretanje i razvoj sopstvenog posla

Kako Vi možete pomoći

NSHC je neprofitna organizacija i sve donacije koje dobijemo usmerene su na direktnu podršku našim korisnicima.

Novosadski humanitarni centar je neprofitna, nevladina organizacija koja doprinosi stvaranju humanog društva kroz pružanje podrške ugroženim i marginalizovanim grupama, podsticanje aktivizma građana, istraživački rad i obrazovanje.

U saradnji sa vladinim i nevladinim sektorom NSHC doprinosi razvoju neformalnog obrazovanja, promociji zdravlja, unapređenju socijalne politike i politike zapošljavanja u Srbiji.

NSHC je osnovan 1998. godine u Novom Sadu. Na našim projektima su angažovani stručnjaci iz različitih oblasti - psiholozi, socijalni radnici, lekari, pedagozi, profesori, ekonomisti...

Projekti NSHC-a se finansiraju iz donatorskih sredstava međunarodnih nevladinih organizacija i fondova pokrajinske i republičke vlade. Pored toga, doprinos radu NSHC-a daju volonteri i građani svojim prilozima.
Postoje brojni načini na koje možete pomoći i promeniti stvari na bolje...

* donacije
* volonterski rad
* promocije
Podaci firme ::::.
Beogradska 36/3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/24-32-912

service description:

U današnje vreme oko sedamdeset procenata stanovništva u svetu govori više od jednog jezika. Stoga učenje stranog jezika postaje sve veći izazov i potreba i predstavlja proces koji je vredan uloženog truda, vremena i novca. Nudimo Vam bogat i raznovrstan izbor programa za učenje stranih jezika kroz koje ćete uz svesrdnu pomoć naših profesora ostvariti željene rezultate, širiti horizonte, a iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku. Istaknuti stručni tim profesora na ljubazan i kreativan način pobuđuje kod polaznika interes, motivaciju i ljubav prema stranom jeziku.

Vista nije samo Centar za učenje stranih jezika i prevođenje, već i edukativni centar koji svojim polaznicima omogućava da upoznaju i nauče nešto više o tradiciji, kulturi, istoriji i običajima stranih zemalja za čiji jezik se opredele. U cilju Vaše edukacije organizujemo brojne tematske večeri, filmske projekcije, seminare i prezentacije u okviru vannastavnih aktivnosti.

Naš Centar Vam pruža kvalitetnu nastavu u adekvatno i multimedijalno opremljenom prostoru, uz potpunu posvećenost nastavnog kadra i korišćenje savremenog nastavnog programa i metoda učenja. Obezbeđujemo Vam najefikasniju i najpovoljniju nastavu koja će Vam pomoći da savladate sa lakoćom strani jezik.

Ponosni smo na činjenicu da je više od 80% naših polaznika odabralo Vistu po usmenoj preporuci svojih prijatelja ili kolega. U Centru Vista učenje jezika je zadovoljstvo i kao i naši dosadašnjih zadovoljni polaznici i Vi se možete osećati prijatno i u ugodnoj atmosferi doživeti jedno divno i nezaboravno iskustvo učenja stranog jezika, jer Centar Vista postoji zbog Vas.

Nalazimo se u centru grada, na Slaviji, u Beogradskoj 36. Stojimo Vam na raspolaganju tokom cele sedmice za bilo kakve informacije koje Vam mogu koristiti.

Pozivamo Vas da sa nama naučite i usavršite

* Engleski
* Španski
* Francuski
* Italijanski
* Nemački
* Ruski
* Grčki
Podaci firme ::::.

service description:

ŠKOLA RAČUNARA

Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukaciona ustanova iz oblasti informatike na područiju Niša. Nalazi se u centru grada, u ulici Cara Dušana br.90/3.

Svojim polaznicima IT CENTAR pruža mogućnost da u kratkom roku steknu obimno znanje i operativnu sposobnost za korišćenje velikog broja kompjuterskih programa, od osnovnih - svima potrebnih, do profesionalnih usko specijalizovanih. Predavači su profesionalci u svome poslu sa višegodišnjim iskustvom, što u kombinaciji sa modernom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva.


ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA

Centar za edukaciju u oblasti učenja engleskog jezika u IT CENTR-u predstavlja spoj tradicionalnog učenja stranog jezika i moderne kompjuterske tehnologije. Uspešno bavljenje svakim poslom zahteva odlično poznavanje kako savremene kompjuterske tehnologije tako i engleskog jezika. Program napravljen kombinacijom najboljih metoda učenja stranih jezika sa inostranih univerziteta, instituta i škola engleskog jezika koji su postali nezamenljivi.

IT CENTAR je jedini u Niškom Regionu a treći u Srbiji autorizovani TOEFL centar za obuku i polaganje.


RAČUNARSKE MREŽE

IT CENTAR kao prvi sertifikovani edukacioni centar, pored profesionalnih obuka za administratore nudi i uslugu projektovanja fizičke i logičke infrastrukture.

IT CENTAR u saradnji sa korisnikom analizira potrebe i zahteve preduzeća, određuje kvalitet i sigurnost i planira dalji razvoj mreže.

Nudimo Vam kompletnu uslugu po sistemu "ključ u ruke", od projektovanja celokupne fizičke i logičke infrastrukture ( bazirane na Microsoft i CISCO tehnologijama), preko implementacije mreže, pa sve do obuke administratora.


IZRADA SOFTVERA

IT Centar se bavi projektovanjem i izradom informacionih sistema kao i svih vrsta softvera korišćenjem najnovijiih tehnologija za rad pod Windows sistemima. Stručni kadar u firmi poseduje veliko i dugogodišnje iskustvo iz oblasti razvoja računarskog softvera.
Podaci firme ::::.
Avalska 9
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/308-7466
Fax: 011/244-3944

service description:

Centar za strane jezike.
Podaci firme ::::.
Balzakova 43
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/63-62-362

service description:

Podaci firme ::::.
Zmaj Jovina 21
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/66-13-082

service description:

Škola stranih jezika
Podaci firme ::::.
Miloša Bajića 3
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/66-19-036

service description:

Podaci firme ::::.
Ravanička 5
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/63-50-478

service description:

Podaci firme ::::.
Železnička 42
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/64-10-755

service description:

Facebook