| pogoci:17
Podaci firme ::::.

Čačak , 32100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Ekskalibur bend - bend za svadbe - uvek stiže tri sata ranije
postavlja i štimuje instrumente, pre nego sto gosti udju u salu. Uredna
gardaroba, vrhunsko ozvucenje Dynacord je uvek prijatno i nije preglasno, a
mi raspoloženi, nasmejani i profesionalni lako stupamo u kontakt sa gostima
pa se sve to pretvara u lude, vesele i nezaboravne žurke i zabave.
GDE SVIRAMO...

Svadbe, proslave, veselja, rodjendani, žurke, mature, krštenja, zabave i sve vrste svečanosti...
Imamo sopstveni prevoz, tako da sviramo po celoj zemlji a i šire..gde god ima dobrih i veselih ljudi, spremnih da nas angažuju.

REPERTOAR :

Od Azre do Šabana
(od A do Š:)
Repertoar je vrlo šarolik i obuhvata nove narodnjake, zatim, mnogo domaćih i stranih zabavnih pop i rok hitova stare izvorne narodne pesme,jazz standarde evergreen i najpoznatiju stranu i domacu filmsku muziku.
Ono što je najvažnije u vezi sa ovom temom, je slaganje repertoara u toku večeri. To je naša dobra strana, da u svakom momentu plasiramo pravu pesmu i tako dodatno utičemo na bolju atmosferu i lepše veselje.

Ovo je samo deo repertoara iz naše bogate riznice pesama:Stare narodne i izvorne
Ovih pesama u našem repertoaru imamo mnogo,sto je veoma bitno za veselu atmosferu i dobar štimung na vašim veseljima... >>>Nove i najnovije narodne
Trudimo se da budemo u toku i skidamo sve nove hitove koji se pojavljuju. Naravno da malo i biramo šta ćemo svirati od tih noviteta, pošto stvarno svašta izlazi na radiju i televiziji. >>>Zabavnjaci i domaći i strani
Puno domaćeg pop i rok repertoara, koji je neophodan skoro na svakoj svirci, mi u pravo vreme ubacimo u program i tada nastaje ludilo. >>>Evergreen i filmska muzika
Ekskalibur bend sa posebnim zadovoljstvom izvodi najlepše i najpoznatije svetske kompozicije... >>>Ostalo
Starogradske, makedonske, bosanske, etno i ostale pesme naših naroda i narodnosti, takodje imamo u nasem bogatom repertoaru pesama... >>>Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Marta 2003. godine u Beogradu je sa radom počela izdavačka kuća Dallas Records Srbija, zvanični licencni zastupnik EMI za Srbiju i Crnu Goru. Uz EMI repertoar u našem aktuelnom katalogu se nalazi preko 20 000 CD i DVD izdanja poznatih etiketa kao štu su Virgin, Chrysalis, Capitol Records, NMC, Mute, SBA, Source, IRS Records itd.

Izdavačka kuća Dallas Records je osnovana početkom devedesetih u Sloveniji, a par godina kasnije pokrenut je Dallas Records i u Hrvatskoj. U okviru sopstvenog izdavačkog programa naš katalog sadrži CD i DVD izdanja autora i izvođača kao što su Gibonni, LET 3, Grad, Severina, Mizar, Neno Belan & Fiumens, Boris Novković, Prljavo kazalište, ENI, Zoran Predin, Tereza Kesovija, Mavi kan, Tinkara Kovač, Matija Dedić, Buldožer, Pankrti i drugi.
Podaci firme ::::.
Kosančićeva 23
Požarevac , 12000
Srbija
Tel.: 012/556-188
Mapa
Web: www.aks.rs
E-mail: info@aks.rs

service description:

Audio i TV tehnika, antene, servisi, elektronika, muzika, montaža, remont, inženjering, konsalting, projektovanje..
Podaci firme ::::.
Stojana Novakovica
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 063/843-47-32
Mapa

service description:

Muzika za svadbe,krštenja,rodjendane i ostala veselja.

Vokalni solista i klavijaturista profesionalno se bavim muzikom preko deset godina veliko iskustvo sam stekao tako da imam širok repertoar pesama za sve vrste zabava svadbe,krštenja,rodjendane i sva druga veselja.Ako niste u mogućnosti da angažujete ceo orkestar vi ste na pravom mestu dobićete dobru kvalitetnu muziku, i pre svega odgovornog muzičara koji se brine da pre početka svake svirke dodje ranije montira ozvučenje i sve ostalo tako da vi budete opušteni i raspoloženi za vaše veselje.
Podaci firme ::::.
Mirijevska 36/a
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

M.bend je profesionalni sastav koji postoji vec vise od 15 godina.Svi clanovi benda su dobri i priznati muzicari a neki su i zavrsili i muzicku akademiju.Sviramo na svadbama raznim proslavama i svecanostima.
Imamo zaista veliki repertoar svih žanrova narodne
zabavne i starogradske muzike.Počev od narodne
koja je najtraženija na proslavama pa sve do
rock and rolla i heavy metala.Tu su divne starogradske
pesme,bosanske sevdalinke a naravno i novije pesme
koje pripadaju takozvanom turbo folku.Sve u svemu
repertoar za svakog.Obzirom da svi pevamo,pesme
zvuče zaista lepo i mnogi kažu da zvučimo čak bolje
od orginala što i potvrdjuje broj naših obožavalaca
koji nas stalno prate i druže se sa nama.
Podaci firme ::::.
N.Ljubinkovića 8.
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Orkestar Šajka je orkestar za svadbe i ostale proslave i veselja! Orkestar Šajka je , sa 79 pesama, učestvovao u stvaranju izvanredne kompilacije Starogradskih Bisera na 9 kompakt diskova u izdanju diskografske kuće HiFi Centar.Izbor pesama na kompilaciji je napravio direktor Hi Fi Centra i na njoj se nalaze sami biseri starogradske i narodne muzike.Članovi orkestra Šajka koji su učesvovali u snimanju Starogradskih Bisera su :Dragan Laušević violina Nenad Sekuloski harmonika Kovačević Branislav kontrabas Oliver Roland gitara i vokal.Orkestar već dugi niz godina muzicira u nepromenjenom sastavu i iza nas stoji nekoliko desetina hiljada sati zajedničkog sviranja. Mesto gde nas možete ćuti i videti uživo je Restoran Zlatan Bokal u SKADARLIJI gde ćete uz prijatan ambijent, ljubazno osoblje,kvalitetnu hranu i vrhunska pića uživati uz muziku orkestra ŠAJKA !!!Sviramo sve vrste proslava (svadbe,krstenja, rodjendane itd.) u akusticarskoj varijanti a moze ozvucena akustika ako je u pitanju broj gostiju veci od 50 a sviramo i takozvane strujaske varijante tj sa elektricnim instrumentima (elektricna gitara, violina,harmonika, klavijature, pevacica) sa veoma sirokim repertoarom narodne starogradske muzike. Na nasem repertoaru se nalazi domaca i strana zabavna muzika, pop, rock, evergrin, kao i grcka spanska ,italijanska muzika itd...Očekujemo Vaš poziv na saradnju !!! POZDRAV !!!

Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/255-972
Mapa

service description:

ZAŠTITA MUZIČKOG NASLEDJA
Podaci firme ::::.
Mirijevska 36.
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Muzika za svadbe,rodjendane,zurke,restorane,klubove,razne proslave i svecanosti.
Podaci firme ::::.

Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011/802-66-58
Mapa

service description:

Orkestar FULL BAND u ovoj postavi postoji od 2006. godine. Osnivači benda su Goran - Fakir (bubnjar) i Miško (klavijaturista). Prvobitni bend koji su njih dvojica osnovali, a po kojem ih ljudi još uvek prepoznaju je bio "Ružičasti snovi" koji je osnovan 2002. godine. U toj postavi osvajaju srca publike koja voli narodnjake od modernih do naftalinki.

Ostali podaci:

  • Goran
    Tel.: 063/77-600-91, 
Podaci firme ::::.

service description:

Prodaja muzičkih instrumenata.

-klavijature
-bubnjevi
-gitare
-klasični instrumenti


RASVETA,OZVUČENJE,INSTALACIJE,KABLOVI I KONEKTORI,HI-FI, DJ PROGRAM,MIKSERI,MIKROFONI,SLIŠALICE,OZVUČENJE ZA AUTOMOBILE

vaše slike:

audio oprema
Auto muzika
dj oprema
muzička oprema
muzičke linije
muzički instrumenti
Muzički instrumenti i oprema
muzika
Podaci firme ::::.
Nikole Pašića 14
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Takovska 49a
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

O ALU...

Akademija lepih umetnosti (ALU) je prvi privatni fakultet umetnosti na prostoru bivše SFRJ, odnosno Srbije, osnovan 28. maja 1997. godine u Beogradu. Posluje na osnovu rešenja Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije. Do januara 2007. godine, na ALU su diplomirala 342 studenta. U školskoj 2006/2007. godini, upisana je deseta, jubilarna generacija.
Slika nove zgrade ALU
Nastava se organizuje u skladu sa principima Bolonjske deklaracije na dva nivoa: osnovne i diplomske akademske studije (master i specijalističke).
Sporazumom o saradnji koji je potpisan sa Novom akademijom lepih umetnosti-NABA iz Milana, ALU je postala i deo sistema od 48 svetskih univerziteta, čime se otvaraju nove mogućnosti za studente, od školovanja u Italiji do dobijanja zajedničke diplome. Međunarodno priznata diploma Akademije omogućava prohodnost na svim kontinentima.

Liderska uloga u razvijanju privatnog školovanja umetničkog kadra građena je postepeno i sa velikim naporom, kako bi se ovaj vid obrazovanja održao i išao u korak sa svetskim edukativnim procesima.
Akademija je danas moderna obrazovno-naučna institucija prepoznatljiva po savremenom nastavnom programu, uglednim profesorima, tehničkim mogućnostima i uslovima na studijama, međunarodnoj saradnji i diplomcima koji su ponos i podstrek za budućnost.

Umetničke oblasti:

▪GLUMA

▪MUZIČKE STUDIJE
(Vokalna i instrumentalna muzika)

▪LIKOVNE
(Slikarstvo)

▪PRIMENJENE
(Dizajn grafike i medija, Arhitektura enterijera, Kostim)

▪MENADŽMENT U UMETNOSTI
(Menadžment umetničke produkcije, Menadžment masovnih medija, Novinarstvo)

service description:


Ko smo mi?
Orkestar za sve prilike

Mi smo vokalno-instrumentalni sastav zadužen za dobru zabavu
Podaci firme ::::.

Pančevo , 26100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Laguna bend je bend koji svira po diskotekama, klubovima i kafićima ali i po svadbama.
Repertoar je šarolik i u njemu se može pronaći skoro svako jer obiluje raznim žanrovima muzike kao sto je domaca zabavna pop/rock muzika, narodna,folk i strana muzika.
Podaci firme ::::.

service description:

EUROBEND svojim bogatim iskustvom i raznovrsnim repertoarom,sve više dobija poverenje od mnogobrojne publike

Ostali podaci:

  • Srđan
    Tel.: 063/80-72-271, 
| pogoci:17

Facebook