Podaci firme ::::.
Aranj Janoša bb.
Male Pijace, 24416
Srbija
Tel.: 024/882-168
Fax: 024/882-168

service description:

SZR MINI MLEKARA, Male Pijace

Delatnost:

- Otkup i prerada mleka

- Proizvodnja kvalitetnog polutvrdog i punomasnog sira i pavlake

Nalazimo se na putu od Subotice ka Horgošu - Male Pijace



* mlekare, trapist sir, punomasni sir, pavlaka, mleko, Subotica, Kanjiza, Horgos, proizvodnja mleka

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/8531-644, 
Podaci firme ::::.
Koje Milenkovića bb
Markovac, 11325
Srbija
Tel.: 026/861-130

service description:

SZTR Mlekara „ Markovac “ je počela sa radom 01.02.2002.godine na čelu sa vlasnikom Miroslavom Popovićem. Nakon 5. godina rada mlekara u svom asortimanu ima 15 vrsta proizvoda od kojih su na tržištu najprepoznatljiviji markovački jogurt i karkovački kačkavalj. Mlekara trenutno radno angažuje 23 zaposlena radnika od čega 3 sa visokom školskom spremom, 10 radnika sa srednjom školskom spremom i 10 nekvalifikovanih radnika koji su uključeni u kompletan postupak proizvodnje, pakovanja i distribucije proizvoda .U svom voznom parku mlekara raspolaže sa 7 vozila za razvoz robe i dovoz sirovina sa terena.
Mlekara se bavi proizvodnjom i distribucijom mlečnih proizvoda, gde preko sopstvene distributivne mreže pokriva čitavu centralnu Srbiju. Ono što karaktereiše proizvode mlekare je orginalnost tehnološkog postupka proizvodnje, odnosno svi proizvodi su proizvedeni od svežeg mleka labaratorijski ispitanog kvaliteta. Analize uzoraka gotovih proizvoda ispitanih od strane Veterinarskog specijalističkog instituta Požarevac iz Požarevca ukazuju na visoki kvalitet proizvoda i njegovu stalnu ispravnost.
Ova porodična mlekara se može okarakterisati kao stabilna trgovinska zanatska radnja koja teži da sigurnim koracima ide napred u ostvarivanju svojih dugoročnih ciljeva od kojih je pre svega proširenje proizvodnog kapaciteta , uvođenje HACCP standarda i još mnogo toga.


Podaci firme ::::.
Šturova 64
Silbaš, 21433
Srbija
Tel.: 021/764-083
Fax: 021/764-580

service description:

Mala Mlekara Silbaš je osnovana 1992 godine vizijom osnivača da se spojem tradicije i savremene tehnologije postave temelji nove proizvodnje i krene napred u proizvodnji i preradi mleka.

Karika koja najčešće nedostaje u lancu poljoprivredne proizvodnje na našim prostorima je prerada osnovnih poljoprivrednih proizvoda u finalni, spreman za plasman krajnjem kupcu. Približiti potrošača i proizvodjača na efikasan način i što više skratiti put i vreme od svežeg mleka do gotovog proizvoda na trpezama širom Vojvodine, to je cilj i motiv na kome se neprekidno i sa uspehom radi.
U burnim uslovima poslovanja 90-tih godina na ovim prostorima, mlekara je imala značajnu ulogu kao činilac sigurnosti svojim proizvodjačima kojima je obezbedjivala stabilan plasman mleka uz redovne isplate. Tako to funkcioniše i danas.
Osim svoje osnovne delatnosti mnogo pažnje se posvećuje i edukaciji i obrazovanju proizvodjača, kao i podršci svakoj vrsti inicijative prilikom obnavljanja stočnog fonda i povećanju proizvodnje mleka.

Osvajanje novih proizvoda i tržišta i povećanje proizvodnih i preradjivačkih kapaciteta je smer u kome se kreću razvojni planovi mlekare. Veliki broj proizvodjača iz Silbaša, ali i okolnih mesta, koji svoje poverenje već godinama poklanjaju mlekari, kao i širok krug proverenih i zadovoljnih kupaca, to je uspeh koji obećava perspektivu i razvoj i uliva nadu da se dugogodišnja tradicija, volja i upornost ipak isplate i da poljoprivreda i preradjivačka industrija koja je prati može biti uspešna i u ovim okolnostima.
Podaci firme ::::.

service description:

MEXICO JE STIGAO U BEOGRAD!

Restoran "Zapata" je osnovan u septembru 2005 godine i za jako kratko vreme stekao je brojne poštovaoce i verne goste. Lociran u blizini Bulevara Kralja Aleksandra i Vukovog spomenika, on je gastronomsko i hedonističko mesto u širem centru metropole.

Privučeni izvrsnom hranom, velikim izborom pića i koktela, profesionalnom uslugom, nesvakidašnjom atmosferom i intimnom baštom, koja se u letnjem mesecima pretvara u pravu malu oazu, gosti su prepoznali kvalitet u svemu što im je ponuđeno.

Dugogdišnje iskustvo u vođenju restorana, čelni ljudi Zapate iskoristili su na pravi nacin.

Facebook