PROFIL SISTEM szr

Podaci firme
GORNJOMILANOVAČKA BB
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034 562 503

Kategorije:

service description:

Prednost PVC profila
1. kompaktan materijal u celom presjeku (osim profila sa folijom tzv. profili u boji hrast mahagoni i dr.)
2. dobra toplotna svojstva
3. relativno niska cena
4. spojevi elemenata vareni tako da celi element čini praktično jednu celinu

“ALUBOND” - aluminijumski kompozitni paneli su izuzetno fleksibilan materijal koji je moguće obradjivati ručno i industrijski. Jednostavnim rezanjem i frezovanjem možemo postići najrazličitije forme. Paneli se mogu savijati u lučnu formu i spajati na najrazličitije načine. Ispuna ne sme biti prorezana do donjeg lima. Paneli za zid se učvršćuju pomoću podkonstrukcije, rešenje zavisi od izabranog tipa vešanja (kasetni sa ravnim panelima i sa pritisnim lajsnama).

”ALUBOND” daje arhitektama neograničene mogućnosti i kreaciju. Izrada panela po meri, veliki izbor boja, idealno ravna površina, velike dimenzije tabli, laka montaža i visok kvalitet boje uz izuzetne estetske karakteristike, razlozi su dominacija kompozitnih panela u izradi samoventilirajućih fasada. Paneli se sastoje od dva aluminijumska lima sa plastičnom ispunom. Na osnovu normativnog opterećenja i dimenzija panela biramo debljinu panela. Standardno se isporučuju debljine 2, 3 ili 4 mm.

“ALUBOND” zadovoljava protiv-požarne uslove klase B2 po DIN-u 4102, ima termičku dilataciju od 2,70 mm pri temperaturnoj razlici od 100o C, značajno redukuje nivo šuma (23 do 25 dB).

vaše slike:

ALU i PVC stolarija
ALU i PVC stolarija
ALU i PVC stolarija