Podaci firme ::::.
Pogledan: 167279

service description:

Preduzeće «MN Still trade» D.O.O. iz Užica, počelo je sa radom 2001. godine.
Osnovna delatnost preduzeća je pro-izvodnja, prerada i prodaja proizvoda od drveta.

Direktor i vlasnik preduzeća je Čedo Šljukić, koji je pre osnivanja sopstvenog preduzeća 25 godina radio u drvnoj indusrtiji.

U svom poslovanju «MN Still trade» se ograničilo na proizvodnju i prodaju proizvoda od oraha, trešnje, kruške, bukve, hrasta, javora, jasena i dr. vrsta.

Odmah po otpočinjanju delatnosti instaliran je sistem za sušenje sa kompjuterskim praćenjem, gde se sušenje vrši do 8% vlage.
Pored sušare preduzeće poseduje i liniju za rezanje, kao i mašine za izradu polufinalnog proizvoda.

Proizvodni pogon se nalazi u Požegi.

Od ukupne proizvodnje u 2005.godini 99.5% se plasiralo na inostrano tržište. Preduzeće za sada svoje proizvode plasira na tržište Austrije, Slovenije, Holandije i Izraela.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 129318

Medveđa, 16240
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA DRVENE AMBALAŽE I GALANTERIJE

EKSKLUZIVNA DRVENA AMBALAŽA ZA VOĆNE RAKIJE I OSTALA PIĆA
DRVENA AMBALAŽA
DRVENA GALANTERIJA

LASERSKO GRAVIRANJE - MAŠINSKI DUBOREZ
Podaci firme ::::.
Pogledan: 26982
Lenjinova 36
Selenča, 21425
Srbija
Tel.: 021/774-274
Mapa

service description:

O nama

Preduzeće „Lipa“ d.o.o. – Selenča, osnovano je 1992.godine sa osnovnom orijentacijom prerade drveta.
Ova porodična firma formirana je sa namerom da se bavi proizvodnjom rezane građe za izradu krovnih konstrukcija, brodskog poda, lamperije i drški za metle.
Kao repromaterijal za drvene elemente u prvih nekoliko godina u Preduzeću su korišćeni trupci od hrasta i čamovine, sada se proizvodnja zasniva na korišćenju toplovih trupaca, s obzirom da je topolovim šumama Bačka dobro pokrivena.
Proizvedene količine elemenata u Preduzeću u osnovi se plasiraju na ino tržišta (oko 96%).
Tokom 2005 i 2006 godine sagrađen je novi pogon za preradu drveta sa sušarom tako da sada posmatrano, Preduzeće „Lipa“ d.o.o. predstavlja uglednog proizvodjača specifičnih drvenih elemenata (za nameštaj, sportsku opremu, metle itd.) prema zahtevima kupaca.
S tim što se u proizvodnom procesu rezana daska sistematski i suši jer su praktično svi kupci drvenih elemenata sve više insistirali na tome da im se dobavljaju ovi poluproizvodi tehnički osušeni.

Pošto već ima pogon za izradu držalja za metle a na našim njivama se gaji i sirak metlaš, krenulo se sa idejom proizvodnje metle.
Ovaj pogon preduzeća otvoren je sredinom 2006 godine i ima kapacitet oko 200 000 metli godišnje, koje se plasiraju na tržiste Srbije a većim delom na ino tržište (Italiju, Švajcarsku i dr.).
Za 2008 godinu u planu je uvođenje FSC certifikata, koji inostrani partneri traže kod izvoza elemenata i metle.
Trenutno je u preduzeću „Lipa“ d.o.o. zaposleno 45 radnika.
Proizvodnja metli

Novi pogon, koji je otvoren u okviru preduzeća "Lipa " d.o.o. je pogon za proizvodnju metli.
Metlarstvo se razlikuje od drugih zanata, ne uči se u školama već se veština prenosi iz generacije na generaciju tako što mladi uče od starijih direktno u proizvodnji.
Na našim prostorima se gaji sirak metlaš od kojeg se naše metle izrađuju a dodatna pogodnost je i sopstveni pogon izrade držalja za metle koji proizvodi potrebne količine držalja za sopstvenu proizvodnju metle kao i za deo metlara u Selenči i okolini.
Sirkova metla je popularna i po tome što je izrađena od prirodnih sirovina, jer su samo ekser, žica i vlakno kojim je sašivena nerazgradivi.

Pogon ima kapacitet od 200 000 kom. metli godišnje sa tendencijom povećavanja kapaciteta.
U svom proizvodnom programu ima 9 vrsta metli, koje se razlikuju po veličini drške, težini metle, broju šavova i načinu izrade.
Osim ponuđenih 9 vrsta mogu se raditi i sve druge vrste u zavisnosti od želje kupaca.
Proizvedene metle delom ostaju na domaćem tržištu a deo se izvozi u Italiju, Švajcarsku i Hrvatsku.

U ovom pogonu preduzeće "Lipa" d.o.o. ima zaposlenih 11 radnika.
Contact
LIPA d.o.o.

Jan GRNJA

Lenjinova 36

21425 SELENČA

Tel.: 021/774-274

Mob. tel.: 063 107 42 71

Mob. tel.: 063 526 485

lipadoo@nadlanu.com

Ostali podaci:

  • Tel.: 063 526 485, 

vaše slike:

Četke metle kanap
drške za metle
Podaci firme ::::.
Pogledan: 17978
Golubinačka bb
Šimanovci, 22310
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Trgovina na veliko drvetom, građevinskim materijalom i sanitarnom opremom.

Direktni smo uvoznici i distributeri egzotične drvene građe iz Afrike (Gabon) jedinstvene na našem tržištu i danas u ponudi imamo oko 30-ak vrsta egzotičnog drveta i 10-ak vrsta furnira od egzota različitih namena, boja i teksture, kao što su: Acajou, Padouk, Bubinga, Ovengkol, Sapelli, Moabi, Agba, Movingui, Okan, Wenge, Izombe, Dibetou itd...

Raznolikost naše građe ima širok spektar unutrašnje i spoljašne primene:

- unutrašnja i spoljašnja stolarija,
- mostogradnja, brodogradnja,
- krovne konstrukcije,
- gazišta i stepeništa,
- izrada muzičkih instrumenata,
- nameštaj,
- ornamenti, stolarski ukrasi,
- laki i teški parket, furnir, lajsne...
Podaci firme ::::.
Pogledan: 431086

service description:

DRVOPROMET je osnovan 1989. na temeljima porodične tradicije. Iz samostalne strugarske radnje, danas je preraslo u preduzeće koji je vodeći prerađivač drveta u Srbiji.

Tokom svog postojanja, firma je bila u neprekidnom razvoju. Njena proizvodna struktura danas se sastoji od modernih mašina za obradu drveta renomiranih evropskh proizvođača.

Naš proizvodni program uključuje proizvodnju rezane građe, elemenata za stolice i stolove, kuhinjskog, trpezarijskog i kancelarijskog nameštaja italijanskog dizajna, otpresaka, furnira, parketa, briketa i dr.

Bavi se veleprodajom i maloprodajom proizvoda iz sopstvenog proizvodnog programa, kao i robom široke potrošnje, građevinskim materijalom, alatima za drvnu industriju, poslovima transporta i špedicije.

Pomoću visoke tehnologije i stručnosti radnika u mogućnosti je da se predstavi domaćem i ino tržištu, proizvodima koji su savremeni, moderni i kvalitetni.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 156514

service description:

"RANĐELOVIĆ" d.o.o. osnovano je 1993. godine

"RANĐELOVIĆ" generalno se bavi proizvodnjom rezane građe - četvrtače, u raznim dimenzijama.

Pored navedene "četvrtače", takođe može da radi i samicu -dasku u svim dimenzijama, kao i ostalu robu po narudžbini kupca.

Sa svojom raspoloživom šumskom mehanizacijom, trasportnim sredstvima, pogonskim mašinama i radnom snagom, naše preduzeće može da proizvede/izreže oko 5.000 m3 bukovih elemenata - na godišnjem nivou.

Budući da se konstantno unapređuje tehnološki postupak, ova proizvodnja će svakako u dogledno vreme biti i mnogo veća.

Sirovina koja se koristi u proizvodnji je isključivo od bukovog drveta sa domaćeg tržišta, iz šuma koje "RANĐELOVIĆ" eksploatiše svojom mehanizacijom, zatim transportuje svojim sredstvima do pogona koje je na 20-tak kilometara od šumskog radilišta gde se vrši rezanje, prirodno sušenje i otprema drveta.

Dosadašnja proizvodnja je realizovana sa 90% direktne prodaje na ino-tržištu Italija, Španija i 10% prodaje domaćim trgovcima i prerađivačima. Iz priloženog se vidi da je naš proizvodni asortiman usmeren i realizovan pretežno na ino-tržištu.

Budući da ino-tržište ima precizno definisane kriterijume kvaliteta to jasno pokazuje da "RANĐELOVIĆ" ispunjava zahteve tržita u tome delu.

"RANĐELOVIC" namerava da dosadašnji ciklus porizvodnje usavrši uvođenjem i investiranjem u postrojenja i opremu kojim bi se dobijao kvalitetniji proizvod. Konkretno, investiralo bi se u parionice, sušare i mašine za finiju obradu četvrtača.

U svom kompleksu "RANĐELOVIĆ" poseduje i sopstvenu radionicu koja je zadužena za punu funkcionalnost postrojenja.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 208030

service description:

Euro Arbor se bavi uvozom i prodajom malo korišćenog i polovnog nameštaja koji se doprema iz Nemačke. Za 2,5 godine postojanja i rada uvezli smo i prodali nekoliko desetina šlepera raznog nameštaja, što potvrdjuje tražnju od strane naših kupaca. Zbog izuzetne potražnje kvalitetnog, malo korišćenog nameštaja, proširili smo asortiman i dobavljače i sada smo u mogućnosti da našim klijentima ponudimo nameštaj iz Holandije.
Šta karakteriše naš asortiman ?
* Pre svega, to je izuzetan kvalitet izrade i kvalitet materijala od kojih je napravljen holandski nameštaj, što obezbeđuje dugotrajnost i stabilnost svakog komada.
* Naša ponuda je veoma raznovrsna u stilovima i dizajnu:
stilske garniture, stilske vitrine i komode, masivni bogati komadi od punog drveta; rustična ručna izrada; kožne garniture; garniture od vrhunskog mebla; komode i vitrine interesantno dizajnirane; funkcionalne spavaće sobe; kuhinje sa kompletnim aparatima prilagođene svim prostorima; američki plakari vrhunskog kvaliteta i raznih dimenzija; dopadljivi komadni nameštaj za oplemenjivanje Vašeg prostora; funkcionalno dizajniran radni i spavaći prostor za decu i mlade ...
* Nameštaj iz naše ponude pažljivog je odabira i potiče iz gostinskih soba i kuća za odmor, što mu obezbedjuje stanje i izgled novog ili jako malo korišćenog nameštaja. Zadovoljstvo naših korisnika i dosadašnji rad bez reklamacija kupaca potvrda su naseg profesionalnog rada.
Naše kupce opredeljuje kvalitet izrade, različitost stilova i dizajna, kao i povoljne cene.
Izlazimo Vam u susret - Svi vidovi plaćanja u dogovoru sa Vama.
vaše slike:

Drvena stolarija
drvene stolice
drveni elementi
drveni ležaj
Drvna industrija
Podaci firme ::::.
Pogledan: 300333

service description:

"EXSIGNO Trade" doo

Osnovna delatnost "EXSIGNO Trade" je trgovina drvnom masom: rezana građa, drvo za proizvodnju parketa, drvo za stolare, drvo za proizvodnju nameštaja...

Otkupljujemo i prerađujemo drvo, uglavnom hrastovinu a po potrebi i jasen, orah, trešnju, šljivu i jabuku.

Većina naših proizvoda se izvozi na tržište EU.Podaci firme ::::.
Pogledan: 120979

Aleksandrovac, 37230
Srbija
Tel.: 037/759-072
Mapa

service description:

SZR DRVOPRERADJIVAČKA RADNJA BUDUĆNOST EXPORT

PRERADA DRVETA
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA
GRADJEVINSKA STOLARIJA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 69827

Kruševac , 37000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Drvena galanterija

Proizvodnja kuhinjske daske za seckanje,kockaste,sa ručicom,okrugle,raznih oblika.
Mogućnost toplog žiga sa logom vaše firme
Podaci firme ::::.
Pogledan: 146840
Rumski drum 55 A
Sremska Mitrovica, 22000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Drvena ambalaža

Pored prodaje polovnih stolarskih i drugih mašina Apokalipsa d.o.o. se takođe bavi i proizvodnjom drvene ambalaže. Drvenu ambalažu poput gajbi i korpica za voće i povrće proizvodimo u različitim dimenzijama:

* Holandeza (jednoredna gajba): dimenzija 500×300 mm, visina stranice 80 mm, visina stubića 130-150 mm.
* Dvoredni holandezi: dimenzija 500×300 mm, stranice sa dve letvice po 50-60 mm, visina stubića 180-190 mm.
* Jabučari

Za naše poslovne partnere koji se bave sastavljanjem gajbi nudimo i pojedinačne elemente za gajbe: podove, stranice i stubiće.

Imamo 1700 polovnih stolarskih mašina na lageru

* Abrihteri 9
* Aspiratori 2
* Banjalice 6
* Banseci 10
* Briketirke 0
* Bušilice za drvo 3
* Cikloni 2

* Cirkulari 9
* Dihtovi 10
* Formatizeri 6
* Freze za drvo 13
* Kanterice 2
* Keten freze 1
* Kombinovane mašine 11

* Makaze za furnir 4
* Oštrilice 8
* Pakerice 1
* Prese 10
* Šmirgl mašine 14
* Štuceri 14


Podaci firme ::::.
Pogledan: 129763
Save Kovacevica 44
Ada, 24430
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Samostalna zanatska radnja za preradu drveta

Facebook